BAO ASIAN KITCHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 943 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bao Asian Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 11:19 Super lekker eten! Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen!
25 mei 2024 om 19:26 Smerig lekker
14 apr 2024 om 22:16 De noodles en de kip met zwarte bonensaus waren niet op smaak, flauw. Ook vervelend dat de koude sushi in dezelfde tas zat als de warme items. Sterker nog, het was een stapel van warm gerecht, sushi en weer warm gerecht. En duur voor wat het is.
14 apr 2024 om 10:42 Al 4 jaar bestellen we regelmatig bij BAO en was het eten bijna altijd lekker. De bestelling van afgelopen donderdag was echter van zo'n slechte kwaliteit, dat we dit direct via hun website hebben gemeld. Helaas tot op heden géén reactie!
7 apr 2024 om 19:30 Jammer dat het restaurant niet telefonisch bereikbaar is vandaag (voicemail). Meerdere keren gebeld over mijn bestelling, maar kreeg direct de voicemail. Hierdoor was mijn bestelling niet compleet. Jammer!!
7 apr 2024 om 9:14 Very good quality and presentation, very kind and happy service delivery
31 mrt 2024 om 23:07 Ik vond het helaas echt teleurstellend . Prijs kwaliteit verhouding is zeer slecht. Niets bijzonders qua smaken, en echt veel te duur ( 50,- voor een bak noedels met 4 stukjes kip en een bakje met plakjes buikspek en 4 garnalen)
17 mrt 2024 om 8:44 Eten was helaas niet vers en niet warm. We hadden een aantal uren van tevoren besteld dat was vast de reden. Vorige keer toen we bestelde voor zsm was het wel warm.
12 mrt 2024 om 22:17 Tasty fresh and great Asian flavours
10 mrt 2024 om 19:25 Goede sushi, prima klaar gemaakt
8 mrt 2024 om 23:37 Het eten is altijd heerlijk, maar ik vind de prijzen echt ongelofelijk hoog..
4 mrt 2024 om 9:04 Heerlijk gegeten snel en warm geleverd. Wel aan de prijzige kant.